HTML

Külföldi kalandok - Írország Erasmus

Külföldi tapasztalataim leírása. Erasmussal Írországban, Cork városában.

Utolsó kommentek

  • K.Tibi: Ugye? :) (2010.09.30. 10:45) Időjárás
  • sacikulfoldonvan: Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk. Nagyon hasznos információ volt. :) (2010.09.30. 01:15) Időjárás
  • EsPé: Csá Feka! Elég szelíd az ír táj... ezért is küldenék egy jelenlegi helyzetedhez megfelelő dalt: ww... (2010.09.27. 18:00) Túra 1.
  • K.Tibi: Mert otthon is van vagy 8 tárgyam. (2010.09.24. 19:16) Első napok az isiben...
  • L3x1: 280 EUR?? kemény. (2010.09.24. 15:15) A szállás
  • Utolsó 20

Címkék

2010.10.25. 17:13 K.Tibi

Család II. London

Másodjára írom meg ezt a bejegyzést, mert már egyszer elszállt az egész, remélem most nem fog.

Hétfő:

Kora délután érkeztünk meg Londonba, a repüléssel meg a vonatozással semmi gond nem volt. A szállásunk is közel volt a vonatállomáshoz, meg a belvároshoz, gyakorlatilag a British Musuem mellett laktunk.

A szállásnál azonban volt egy kis probléma. Ugyanis nem tudtuk kifizetni, hát persze hogy mindenki bepánikolt főleg anyukám, dehát csak egy kis probláma volt a kártyával, ugyanis limit volt rajta, így nem tudruk egyszerre kifizetni a szállást csak részletekben (minden nap kifizettünk egy napot)

Miután mindenki megynugodott, sétáltunk egy kicsit a környéken, meg akartuk nézni Harry Potter hol szalad bele a falba, mert a vonatállomás ott volt melletünk, de felújítás miatt nem tudtuk. Majd visszamentünk a hotelba és aludtunk.

Kedd:

Korán kelltünk lementünk reggelizni, ami benne volt az árban és nagyon finom is meg sok is volt. Pár perc alatt kiderült, hogy a felszolgáló is magyar tehát még kényelmesebben tudtunk enni és még kedvesebbek voltak velünk.

Reggeli tán nagy séta megnéztük: Délelőtt megnéztük az Imperial War Museum-ot utána Parlament, Big Ben, Westminster apátság, Buckingham palotát a kormányépületeteket a haditengerészet épületét parkokat stb. Utána hazafele a kínai negyedet. Este beültünk egy pubba és megittunk néhány sört.

Szerda:

Reggelinél másik felszolgáló várt minket, de ő is magyar volt. Bőséges reggeli után bátyám elment a british museumba én meg szüleimmel elmentem egy nagy sétára megint. Megnéztük a Tower-t, Tower Bridge-t, meg egy szép katedrális is. Utána csatlakoztunk bátyámhoz a british museumba, mi is megnéztük gyorsan amit tudtunk. Ezután beültünk egy japán étterembe, ahol viszonylag olcsón és nagyon sokat és fintomat ettünk.

Utána szüleim elmentek sétálni meg vásárolni kicsit, én meg bátyámmal elmentem két antikváriumba ahol vettünk pár könyvet igen olcsón. Este megint beültünk egy pubba meginni pár sört.

Csütörtök:

Felkelltünk megreggeliztünk összepakoltunk és elindultunk a vonatállomsra, ahol elbúcsúztam a családtól, mert külön reptérről ment a gépünk. Ők visszamentek Magyarországra én pedig Corkba.

Összeségében elmondható hogy London nagyon nagy és szép, viszont sok épületet felújítottak így nem tudtunk mindent teljesen megnézni. Nagyon jól éreztünk magunkat, csak nagyon elfáradtunk. Nem elég 3 nap Londonban, talán még egyszer visszamegyünk...

Képek:

picasaweb.google.com/114215750146209502541/LondonF#

Szólj hozzá!

Címkék: család utazás adja


A bejegyzés trackback címe:

https://tibikulfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr72397877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása